Har du husket å melde deg på ØYEPÅ?

Fagseminar og visuell kunst til DKS! Fristen er 20. august.

Fagseminar og visuell kunst til DKS! Påmeldingsfristen er 20. august.

18. – 20. september arrangeres ØYEPÅ, den første møteplassen for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken (DKS), under Lofoten International Art Festival (LIAF) i Svolvær.

ØYEPÅ er en møteplass for alle som jobber med visuell kunst i DKS; produsenter, kunstnere, formidlere, fagkoordinatorer, lærere og elever.  

Med ØYEPÅ ønsker vi å skape en arena hvor DKS-ansatte og kunstnere kan diskutere visuell kunst i DKS. Vi ønsker at diskusjonene skal bidra til refleksjon, øke mangfoldet og skape inspirasjon til nye og gode DKS-produksjoner, og til variert formidling av visuell kunst.

I tillegg til visninger av ferdige produksjoner, blir det mulighet for å oppleve «TestLab» og muntlige presentasjoner av kommende/aktuelle produksjoner.  Vi inviterer til felles lunsjer og middager, og lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

Ta en titt på programmet!
Hold av dagene 18.-20. september, og meld deg på her!
Påmeldingssfristen er 20. august.

ØYEPÅ foregår i Svolvær, parallelt med LIAF.

ØyePÅ er et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter (som organiserer LIAF), Kulturtanken og Nasjonalmuseet