God jul fra Nasjonalmuseet!

Nasjonalmuseet ænsker god jul.

Nasjonalmuseet ænsker god jul.

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere en god jul og et godt nytt år!

Det nye museumsbygget reiser seg nå over gjerdene og følger planen slik at vi kan si velkommen til alle til en WOW-åpning i 2020!

Det legges mye energi og ressurser i å gjøre vår nye samlingspresentasjon og våre temporære utstillinger i åpningsårene så nytenkende og spektakulære som mulig! Vi holder samtidig høy intensitet på utstillingsfronten i Nasjonalgalleriet og Arkitekturmuseet i årene fremover, og vi produserer stadig nye og spennende utstillinger for vandring i både skole– og gallerinettverket! På Museet for samtidskunst er det også fullt trykk i nesten hele 2017.

Alle vi som jobber med Den kulturelle skolesekken ser med spenning og glede frem til 2017 der Kulturtanken skal bli operative og bidra til at det blir enda mer kulturell rikdom å hente for skoleelever og lærere i den norske skolen.

Vi har avsluttet høstens kurstilbud og er nå i planleggingsfasen av neste halvår. Vi takker for all deltagelse og tilbakemeldinger på kursene og seminarene, og håper på fortsatt god deltagelse. Formidlingsseminaret 2.-3. februar er godt i gang med å bli fylt, så pass på å sikre dere billetter.

 

Vi vil takke alle kunstnere og formidlere som har produsert og formidlet sin eller andres kunst i gjennom hele dette året – alle DKS-kolleger i kommuner og fylkeskommuner, alle nasjonale aktører og alle elever og lærere som har tatt i mot og brukt (diskutert, undret, elsket og forbannet) alt denne kunsten!

Fra alle oss til alle dere; En god og fredelig jul.